Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact

hello@lesmuses.nl
Back to top

Hi! Ik ben Lieselot, zeg maar Lot.

Op mijn achttiende opende ik mijn eigen beautysalon. Al snel merkte ik dat ik andere ideeën had over schoonheid en gezondheid dan de commerciële beautywereld waarin ik was beland. Dus dacht ik; dat kan anders. Jarenlang verdiepte ik me in de huid als onderdeel van het lichaam, in plaats van een cosmetisch object. Het vormde mijn niet-zo-mainstream (noem het eigenwijze) mening over huidverzorging.

'NOT YOUR AVERAGE BEAUTICIAN'

Ik ben er niet om je potjes aan te smeren – in de gemiddelde badkamer staan er namelijk al veel te veel. Ik vind dat er in de huidverzorging te veel nadruk wordt gelegd op producten die een korte termijn oplossing bieden, en er te weinig wordt gekeken naar de gezondheid van je huid op lange termijn.

Huidverzorging wordt zo veel persoonlijker, interessanter en effectiever als je verder kijkt dan het oppervlak. Ik heb in de twaalf jaar dat ik mijn werk doe al talloze keren klanten (en mijzelf!) verrast door de huid voor zichzelf te laten werken – en daar waren meestal helemaal niet zo veel potjes voor nodig!

Twaalf jaar lang tientallen gezichten onder mijn
handen. De praktijkervaring in mijn eigen salon is priceless.

Door op zo’n jonge leeftijd al voor mijzelf te beginnen heb ik met tijd, vrijheid en ervaring mezelf in mijn vakgebied kunnen ontwikkelen op mijn eigen manier. Ik ben niet beïnvloed door commerciële trainingen, niet gebonden aan de eisen van een merk en niet gebrainwasht door schoonheidsidealen.

Met een nuchtere, gezonde kijk op huidverzorging ga ik voor mijn doel; de huid ondersteunen zodat het kan doen waar het goed in is. Ik help jou graag aan een huid om trots op te zijn.

Ik zal je helpen, zodat je het
voortaan beter zelf kunt

De oorsprong van dit consultancy concept ligt bij de webshop die ik een jaar lang runde. Ik presenteerde rijen vol met huidverzorgingsproducten, maar kreeg talloze berichten over keuzestress en lange verhalen over alsmaar doorlopende huidproblemen.

Ik besteedde uren aan het ontrafelen van de oorzaak achter de problemen en het uitpluizen van ingrediëntenlijsten, om vervolgens met een heel verslag te komen en een eerlijk advies; ook als dat betekende dat er juist beter géén producten meer bij konden.

Het maakte duidelijk dat ik, A) totaal niet commercieel ben aangelegd, en B) dat ik de meeste voldoening haal uit een persoonlijk advies waar iemand écht iets aan heeft.

Iets voor jou?

✓ Je hebt al vanalles geprobeerd maar niks helpt

✓ Je wil een persoonlijk afgestemde skincare routine

✓ Je vraagt je af of jouw producten wel geschikt voor je zijn

✓ Je bent benieuwd wat je huidtype is en hoe je daar het beste mee omgaat

✓ Je wil ontdekken wat de triggers voor jouw huid zijn

✓ Je bent benieuwd wat je nog meer kunt doen voor een mooie, gezonde huid

Laten we een plan maken

You don't have permission to register