Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Contact

hello@lesmuses.nl
Back to top

FAQ

De producten

Hoe kies ik het juiste product voor mijn huidtype?
Om je te helpen een goede keuze voor je huid te maken heb ik de Productwijzer voor je samengesteld. Hiermee help ik je op weg naar een goede skincare routine die bij jouw huidtype en/of klachten past. Daarnaast heb ik van alle producten per categorie de belangrijkste eigenschappen op een rijtje gezet, zodat je ze goed kunt vergelijken.

Ik zou graag professioneel advies willen voor mijn huid, kan dat?
Jazeker! Ik help je graag meedenken voor een goed skincare plan dat bij jou past. Stuur een mail naar hello@lesmuses.nl met een uitgebreide beschrijving van je huid en je klachten. Geef me wat tijd en ik kom met een uitgebreid antwoord!

Zijn alle producten vegan?
Niet allemaal, omdat in sommige producten honing is verwerkt. Verder zul je absoluut geen dierlijke bestanddelen terugvinden in de producten.

Zijn alle producten 100% natuurlijk?
Bijna! Veel producten zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijk bestanddelen, sommige bevatten een heel klein percentage (vaak zo’n 3%) chemische toevoegingen. Deze bestanddelen zijn mild, veilig en onschadelijk en bevorderen de kwaliteit, de werkzaamheid en de effectiviteit van het product.

Wanneer merk ik effect van de producten?
Zie onze skincare als voeding voor je huid; je houdt het gezond en geeft het voedingsstoffen waarmee je huid zelf optimaal kan werken zoals ze dat van nature zo goed doet. De meeste producten geven dus niet direct een zichtbaar effect, maar bouwen het op. Toch kan je al vrij snel merken dat je huid zachter en soepeler aanvoelt en een mooie, gezonde glans krijgt. Wil je je verdiepen in het meest optimale effect van je skincare, lees dan eens de artikelen.

Je order

Verzenden jullie ook internationaal?
Momenteel worden pakketjes alleen binnen Nederland verzonden. Woon je in het buitenland en wil je graag iets bestellen? Stuur dan even een mail naar hello@lesmuses.nl.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?
Ik doe mijn best om je order zo snel mogelijk te verwerken en naar je op te sturen. Vanwege de Corona maatregelen hanteer ik momenteel drie verzendmomenten; op maandag, woensdag en vrijdag aan het einde van de middag.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?
Als je je bestelling afgerond hebt, kan je deze helaas niet meer annuleren. Wijzigen kan zolang het pakketje nog niet is verzonden. Stuur daarvoor even een mailtje naar hello@lesmuses.nl.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat kan! Kijk op de pagina verzenden & retourneren voor het beleid.

Copyright, media en samenwerkingen

Mag ik de foto’s van deze website delen?
De foto’s op LesMuses.nl zijn deels gemaakt door mijzelf en deels door Stance Photography. Deze mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden, maar je mag ze natuurlijk wel delen op je socials. Vermeld ons er wel even bij!

Mag ik de teksten van deze website overnemen?
Hmmm.. Please, no! Iedere ondernemer en creatieveling weet dat er hart en ziel wordt gelegd in het creëren van mooie content. Het is pijnlijk om te zien als dit klakkeloos wordt overgenomen. Laat je vooral inspireren door de teksten op LesMuses.nl, maar behoud je eigen authenticiteit.

Wil je samenwerken?
Voor mooie initiatieven die bij het concept van Les Muses passen, ben ik altijd in. Stuur je ideeën naar hello@lesmuses.nl!

Maak je commerciële deals met bedrijven, agencies of influencers?
Nope!  :·)

Betaling

Welke betaalmethode gebruiken jullie?
Momenteel gaan de betalingen in de shop via iDeal. Dat is veilig en makkelijk in gebruik. In de toekomst breiden we mogelijk uit met meerdere betaalmogelijkheden. Lukt er iets niet met je betaling? Stuur een mail naar hello@lesmuses.nl en ik help je aan een oplossing.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?
Dat kan, maar daar zitten voorwaarden aan verbonden. Kijk op de pagina verzenden & retourneren voor het beleid.

Klachten

Mijn huid reageert slecht op een product. Wat nu?
Oh no, wat vervelend! Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Zo kan het bij sommige producten zijn dat je huid aan purging doet, dat is een ontgiftende reactie van je huid en gaat vanzelf weer over. Ook kan je – ook bij natuurlijke producten – mogelijk een allergische reactie hebben gekregen. In dat geval moet je juist stoppen met het gebruik. Weet je niet goed wat er aan de hand is, stuur dan een mail naar hello@lesmuses.nl en ik denk met je mee!

Ik weet niet zeker of ik allergisch ben, wat kan ik doen?
De producten in de shop zijn bewust gekozen op mildheid en geven slechts een kleine kans op reactie. Toch kan je natuurlijk allergisch zijn. Twijfel je aan je verdraagzaamheid voor één van de bestanddelen, test het product dan altijd eerst op je onderarm en kijk het een dagje aan.

You don't have permission to register