Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Contact

hello@lesmuses.nl
Back to top

De 5 ultieme voorwaarden voor onze producten.

 

1. Vrij van toxische stoffen die niet in je lichaam thuishoren.

Waar blijven al die chemische deeltjes als ze rondzweven in je bloed? Dat sommige minuscule deeltjes uit cosmetica dwars door de huid gaan en terecht komen in de bloedbaan, is aangetoond. Hoe schadelijk dat is, daar verschillen de meningen over. Dat het er niet thuis hoort lijkt me duidelijk. Ons lichaam is een natuurproduct en kan je niet blijer maken dan met de talloze heilzame extracten die groeien en bloeien in de natuur!

 

2. De juiste ingrediënten (niet).

Moeder Natuur heeft veel moois te bieden, maar ze is ook pittig! Niet alles wat in de natuur groeit is goed voor onze huid. Je kunt daarom niet blindelings vertrouwen op producten met trendlabels als 100% natuurlijk, bio of vegan. Voor de selectie producten in de Les Muses Shop blijf ik dan ook uitpluizen van welke plantjes je huid wél blij wordt. Zo zorg ik ervoor dat de producten ook echt wat voor je kunnen doen.

 

3. Goed voor mens, dier en milieu.

Het is een luxe dat wij zo veel zorg en aandacht kunnen besteden aan onze huid, in een wereld vol moeilijkheden. Die luxe zou dan ook niet ten kosten mogen gaan van al het moois om ons heen. Handel, omstandigheden, dierenwelzijn, afstanden en landbouw – de merken waarmee we werken zijn actief met alle thema’s die kunnen bijdragen aan een betere wereld.

 

4. Mild en ondersteunend voor de natuurlijke processen van je huid.

Je huid is geen canvas, maar een belangrijk orgaan voor je hele lichaam. Het heeft daarom zelf een slim systeem van processen – en daar kan geen product tegenop. Skincare moet daarom die processen niet in de weg zitten, maar juist ondersteunen. Dan werk je samen met je lichaam aan een mooie, gezonde huid. Interessant? In dit artikel vertel ik je er meer over!

 

5. Vrijheid voor mijn eigen selectie.

Een detail voor jou, een big issue voor mij. Achter de schermen van veel webshops, beautysalons en winkels vinden commerciële deals plaats. Zo zetten skincare- en cosmeticamerken veel druk op de verkoop en stellen ze eisen aan de werkwijze, behandelingen en zelfs de inrichting. Niet voor mij! In de ruim tien jaar dat ik behandelingen uitvoer in mijn salon heb ik mijn authenticiteit ontwikkeld door me niet te laten beïnvloeden door zulke belangen. Ik kijk op een pure, eerlijke manier naar huidverzorging en werk alleen met skincare-producenten die dat ook doen. Ik koop dan ook geen volledige collecties in, maar kies uit ieder assortiment een aantal producten uit waar ik zelf echt achter sta. Het was even zoeken, maar de merken van alle producten in de Les Muses Shop vertrouwen op een samenwerking die staat op authenticiteit, vrijheid en eerlijkheid.

 

You don't have permission to register