Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact

hello@lesmuses.nl
Back to top

uh oh!

De meeste badkamerkastjes staan vol met skincare producten die niet eens gebruikt worden. Hoe zit dat bij jou?

SKINCARE CONSULTANCY

HUIDVERZORGING IS MAATWERK

Het vinden van de juiste skincare is vaak een hele zoektocht. Zo veel producten beloven een mooie huid, maar welke werkt nou echt voor jóu? Wat voor de één een wonderproduct is, slaat bij de ander de plank mis.

Voorkom nieuwe miskopen. Ik help je de verzorging te vinden die het beste bij jouw huid past, door samen met jou op onderzoek uit te gaan. Laten we kennis maken met je huid en ontdekken wat het nodig heeft.

Online consultancy

ONTVANG PERSOONLIJK HUIDADVIES

01.

DOWNLOAD

Na aanschaf van je optie naar keuze ontvang je een download van een vragenlijst. Ga er even voor zitten, want het zijn meer dan 50 vragen! Hoe meer ik te weten kom over jou en jouw huid, hoe beter mijn advies zal zijn.

02.

ONDERZOEK

Ik verdiep me volledig in jouw huid. Nu ik een beeld heb van je huidconditie, speur ik naar verbanden tussen productgebruik, levensstijl en andere omstandigheden. Ook zoek ik de ingrediëntenlijsten van je huidige producten op.

03.

VERSLAG

Ik schrijf alles voor je op in een uitgebreid verslag met productadvies. Hiermee krijg je inzicht in je huid, wat daar invloed op heeft en hoe je daar mee om kunt gaan. Kies je voor consult optie 2, dan plannen we een videocall en overleggen we uitgebreid het plan.

04.

+ EXTRA SUPPORT

Ben je na een paar weken/maanden benieuwd hoe het ervoor staat? Als je één van de twee opties al een keer geboekt hebt mag je altijd een checkup consult inplannen. Ik kijk met je mee hoe het gaat en schaaf ik waar nodig het plan een beetje bij.

Laten we een plan maken

GOAL #01

Het doel is geen perfecte huid, maar een gezonde huid.

Huidverzorging is geen quick fix. Producten die een perfecte huid beloven bieden vaak een oplossing voor korte termijn, maar doen je huid op langere termijn ernstig tekort. Ik help je liever de verzorging te vinden die je huid gezond en sterk maakt, zodat het van zichzelf stabiel en gezond blijft.

GOAL #02

Een compleet en holistisch beeld van je huidverzorging.

Eet je veel zuivel? Drink je sojamelk? En hoe zit het eigenlijk met je hormonen? Om jou goed te kunnen helpen met je huid zal ik nog veel meer van dit soort vragen stellen. Als we jouw triggers niet ontdekken, zullen nieuwe producten misschien geen effect hebben. Het complete plaatje geeft het beste beeld.

GOAL #03

Een minimalistische routine zonder gedoe.

Waar zijn ál die potjes goed voor? Ik zoek voor je uit welke van je huidige producten echt wat voor je doen, en welke je best kan missen. Je nieuwe routine zal je in zo min mogelijk kosten, verbruik en gedoe jagen. Minder consumeren, maar meer effect.

Ik help je de verzorging te vinden die voor jouw huid het verschil gaat maken.

Ik sta voor je klaar om je te helpen met je huid. Met alle plezier steek ik heel veel tijd in het maken van een effectief en duurzaam plan, gericht op jouw huid en alle persoonlijke omstandigheden daarbij meegerekend.

Heb je twijfels of vragen? Laat het me gerust weten.

You don't have permission to register